Припреме за Тешњарске вечери

Почетак » Припреме за Тешњарске вечери » Актуелно » Припреме за Тешњарске вечери

Уочи 32. Тешњарских вечери, које ће се одржати од 3. до 11. августа,  Савет Тешњарских вечери интензивно припрема програм и све пратеће активности, како би највећа градска манифестација протекла на најбољи могући начин. У прeтходном периоду, чланови Савета су имали низ састанака са свим релевантним представницима из града, како би разменили мишљења и ставове, чули препоруке и савете и донели одлуке које ће бити на опште задовољство свих.

Тим поводом, председник Савета 32. Тешњарских вечери Весељко Белушевић и заменица председника Горица Божић одржали су састанак са представницима Удружења грађана „Стари град-Тешњар“, председником Дејаном Бранковићем и потпредседником Удружења Стевом Пајићем.

Теме састанка су биле како на што бољи начин конципирати манифестацију и програме у Тешњару, нарочито у оквиру рада угоститељских објеката, музике, радног времена, уличне продаје, саобраћаја и хигијене у старој чаршији. Циљ је да ове године из Тешњара пошаљемо лепу слику Ваљева, да станари ове и околних улица имају мир у ноћним сатима, као и да посетиоци, угоститељи и власници локала буду задовољни садржајем, прометом и посетом.