Тешњарске вечери – Загревање

Почетак » Тешњарске вечери – Загревање » Вести » Тешњарске вечери – Загревање
Вечерашњим програмима почеће 24. Тешњарске вечери, које ће свечано бити отворене сутра. У 20 сати у бившој књижари „Плато“ биће отворена групна изложба награђиваних фотографија чланова Фото савеза Србије, а паралелно и самостална изложба Александра Јовановића, члана Фото кино клуба Ваљево, званично најбољег фото клуба у Србији. На отварању ће говорити Мирослав Јеремић, мајстор уметничке фотографије. У музичком програму учествују ученици Музичке школе из Ваљева, Милена Марковић (вокал) и Никола Милутиновић (гитара).
 
Пола часа касније, у још једном новом простору који нам откривају овогодишње Тешњарске вечери, у Кнез Милошевој 26, биће отоврена изложба огледала, слика, акварела и цртежа Зорана Плавшића. У исто време почиње пројекција дугометражног филма за децу „Магија Винкс“ у башти Дома војске.
 
На Летњој позорници у 21 сат је „Вече домаћег рока“ – наступају Оаза бенд, Foundation,Театар бизар, Долар и Инвазија.
 
Прво вече биће завршено у Зеленом кутку у Тешњару презентацијом туристичких потенцијала Ваљева мр Владимира Кривошејева, директора Народног музеја Ваљево. У име удружења „Ваљево за Вас“, чији је председник, Кривошејев ће се посебно осврнути на културни туризам.
 

Leave a Comment