ТО Ваљево се представила на 37. Међународном сајму туризма у Београду

Почетак » ТО Ваљево се представила на 37. Међународном сајму туризма у Београду » Вести » ТО Ваљево се представила на 37. Међународном сајму туризма у Београду
Протекле недеље, у периоду од 19. до 22.фебруара, одржан је 37. Међународни сајам туризма у Београду. Преко 1000 излагача из 53 земље представило се на највећој манифестацији овог типа код нас. Међу њима своје место је нашла и Туристичка организација Ваљево. 
 
Овогодишње представљање туристичке понуде града било је са посебним акцентом на венац ваљевских планина и Дивчибаре. Поред природних лепота, посетиоци сајма су се упознали са туристичким потенцијалима ових планина, манифестацијама карактеристичним за ове пределе, активним одмором на обронцима, домаћим специјалитетима ваљевског краја, лековитом биљу. Живот у селима ваљевских планина, игри и песми, на свој начин представили су чланови КУД „Ђердан“, актуелни победници „Шљивика“ и носиоци титуле „чувар народне традиције“.
 
На штанду Туристичке организације Ваљева, поред промотивног материјала о граду и околини, представљена је понуда туристичких агенција из Ваљева, понуда приватног смештаја на Дивчибарама као и нови материјал о ваљевским планинама и реци Градац.
 
 

Leave a Comment