Традиционални Новогодишњи турнир у малом фудбалу

Почетак » Традиционални Новогодишњи турнир у малом фудбалу » Актуелно » Традиционални Новогодишњи турнир у малом фудбалу

Традиционални Новогодишњи турнир у малом фудбалу који се од 29. децембра одржава у ваљевској Хали спортова ближи се крају, а претходне вечери додељене су и прве награде.

Иако турнир траје до 13. јануара, за најмлађе учеснике он је синоћ завршен. Тим поводом у Хали спортова су додељене и прве награде и то у категоријама: Пачићи 2010, Полетарци 2008, Полетарци 2009, Петлићи 2006. и Петлићи 2007.

Медаље најбољима је уручио директор турнира Милан Гајић, пехаре члан Градског већа проф. др Мирољуб Ивановић, док је пехаре најбољим стрелцима у категоријама уручио председник Организационог одбора турнира Миодраг Лазић.

Челни људи овог турнира су поручили да су задовољни како турнир до сада протиче и истичу да све иде онако како је планирано.

Директор турнира Милан Гајић је истакао да му је изузетно драго због тога што се ове године пријавио далеко већи број екипа него што је то био случај претходних година што говори да грађани све више препознају значај једне овакве манифестације. Драго му је, како каже, и то што овај турнир окупља све генерације, од најмлађих до најстаријих, што турниру даје посебан значај.

И учесници турнира су похвалили организацију.

Све похвале за организаторе. Ово ми је први пут да учествујем са својом екипом и врло сам задовољан како све ово функционише. Посебно бих желео да се захвалим граду Ваљеву који је омогућио да се овај турнир одржи и сматрам да оваквих манифестација треба да буде још више”, рекао је капитен једне екипе омладинаца која се нада високом пласману и некој награди.

Желим само да кажем да је овај турнир јако добро организован и то је разлог због чега сваке године учествујемо. Било је покушаја да се овакви турнири организују и у другим градовима, али нигде то није толико добро прошло као у Ваљеву. Драго ми је што сам део свега овога”, каже учесник Супер лиге.

Презадовољан сам атмосфером овде у Хали спортова. Други пут учествујем на овом турниру у Ваљеву са другарима и мислим да је ово одличан начин да се проведу празници”, каже члан екипе из Љубовије.

Иначе, турнир траје до 13. јануара, а покровитељ турнира је Град Ваљево.

Награђени по категоријама:

ПАЧИЋИ 2010:

 1. место – Сењак 1 Маг Алати Пламен
 2. место – Раднички Кафе Ћоки
 3. место – ФК ЗСК

Најбољи стрелац: Немања Вишић (ШФ ТЕШЊАР СЗР ПОВЛЕН) – 6 голова

ПОЛЕТАРЦИ 2008:

 1. место – Сењак 1 Подгорац Метал
 2. место – Раднички Илија Коп
 3. место – ШФ Тешњар

Најбољи стрелац: Огњен Обрадовић (Сењак 1 Подгорац Метал) – 8 голова

ПОЛЕТАРЦИ 2009:

 1. место – Сењак 1 Орхидеја
 2. место – Раднички Традиција Ин
 3. место – Сењак 2 Ресторан код Гаје

Најбољи стрелац: Никола Јовановић (Сењак 1 Орхидеја) – 5 голова

ПЕТЛИЋИ 2006:

 1. место – Сењак Лорд Н.М.
 2. место – Раднички 1
 3. место – Сењак 2 Самеди

Најбољи стрелац: Богдан Марјановић (Раднички 1) – 9 голова

ПЕТЛИЋИ 2007:

 1. место – Сењак 1 Фарма ТОВ
 2. место – ЗГР Осечина
 3. место – Будућност Крушик

Најбољи стрелац: Данило Булатовић (Сењак 1 Фарма ТОВ) – 5 голова