У августу наставак радова на Геронтолошком центру

Почетак » У августу наставак радова на Геронтолошком центру » Вести » У августу наставак радова на Геронтолошком центру
Расписан је тендер за наставак друге фазе радова на Геронтолошком центру у Ваљеву. Друга фаза радова, за коју је Министарство рада, запошљавања и социјалне политике издвојило 30 милиона динара,  подразумева израду фасаде, фасадне столарије, браварије, термоизолацију.  „Циљ је да се објекат затвори како би се у наредном периоду прешло и на трећу фазу која подразумева занатске радове, а нама је у интересу да ове радове изводе фирме из Ваљева како би наша грађевинска оператива била упослена“, рекао је на данашњој конференцији за новинаре помоћник градоначелника Радоица Рстић.
 
„Имајући у виду да је ресорно министарство у овој години за инвестициона улагања определило укупно 200 милиона динара, сматрамо да је значајно то што је 30 милиона издвојено само за Ваљево“, оценио је Рстић.
 
Завршетак изградње Геронтолошког центра од изузетног је интереса за даљи развој социјалних услуга града Ваљева, јер према расположивим подацима, у овом тренутку 93 Ваљевца су већ смештена у Геронтолошке центре у Србији. Планирано је да радови почну у августу месецу, а на јесен би ова фаза требало да буде завршена.  

Leave a Comment