У Техничкој школи изграђен први затворени базен у Ваљеву

Почетак » У Техничкој школи изграђен први затворени базен у Ваљеву » Вести » У Техничкој школи изграђен први затворени базен у Ваљеву
Први затворени базен у Ваљеву отворен  је у Техничкој школи. Отварање базена је уприличено, у склопу обележавања Дана школе, 7. октобра, чиме је заокружена једна успешна година, од 72, колико обележава школа, у којој се почело и завршило са изградњом базена.
 
Наиме, руководство школе је пре седам месеци обећало да ће изградити базен, што је и учињено уз велико залагање ученика и запослених у школи, али и учешћем Министарства омладине и спорта, које је издвојило 11 милиона динара, од 19 милиона, колико су укупно коштали радови.
Пројекат затвореног базена, димензија 25 x 6 метара и дубине 1,33 метра,  урадили су професори школе Милан Петровић и Срђан Илић. У изградњи су учествовали ученици и запослени у Техничкој школи.
 
Директор школе Бранко Голоскоковић се, приликом отварања базена, захвалио Министарству омладине и спорта и министарки Снежани Самарџић Марковић, која је присуствовала овој свечаности. Речи захвалности су упућене и Пливачком савезу Србије, граду Ваљеву, као и осталим пријатељима Техничке школе, који су омогућили да се у Ваљеву изгради затворени базен.
 
Фото: Драган Крунић

Leave a Comment