• О Ваљеву
  • Ваљево се налази у западној Србији на непуних 100 километара југозападно од Београда. Градско језгро смештено је у котлини кроз коју протиче река Колубара. Ваљево спада међу већа и развијенија насеља у Србији.

У улози доброг комшије

Почетак » У улози доброг комшије » Актуелно » У улози доброг комшије

Одељење комуналне полиције, приликом обављања послова из своје надлежности, посебно би требало да се ослања на сарадњу са грађанима и да се представи у улози доброг комшије свих грађана Ваљева.

Позивамо грађане да својим пријавама, предлозима, петицијама, као и предлагањем начина у решавању одређених проблема, карактеристичним за поједине делове града или град у целини, дају активно учешће у раду комуналне полиције.

Истовремено, обавештавамо јавност да је, у складу са Законом о комуналној полицији, образована Комисија за решавање притужби на рад комуналне полиције, чији је председник одборник Милан Гајић.

За све пријаве, предлоге, петиције, као и притужбе на наш рад можете се обратити писаним путем, електронском поштом, путем телефона или усменим обраћањем у просторијама одељења комуналне полиције. Наши контакт подаци су:

ОДЕЉЕЊЕ КОМУНАЛНЕ ПОЛИЦИЈЕ

Пантићева 114

Телефон: 014/224-728

Дежурни телефон патроле: 064 875 27 56

Адреса е-поште за пријаве: [email protected]

Успостављањем добре сарадње и подизањем угледа комуналне полиције, остварићемо заједнички циљ – лепше, чистије и уређеније Ваљево.