Улице и путeви у ваљевском крају су проходни

Почетак » Улице и путeви у ваљевском крају су проходни » Актуелно » Улице и путeви у ваљевском крају су проходни

Градске улице и путеви у ваљевском крају су проходни, упркос снежним падавинама и ниским температурама које трају већ неколико дана. Градоначелник Ваљева др Слободан Гвозденовић је задовољан како су очишћене градске улице и локални путеви:

„Ове године смо увели двадесетчетворочасновно дежурство свим службама које су задужене за чишћење снега. На Дивчибарама је велики снежни покривач и тамо се чисте путеви који су у надлежности града, тако да нема већих проблема. Очекујемо падавине и следеће недеље и до краја јануара. Градске службе су спремне, уведено је целодневно дежурство, што је обичај у великим градовима, а ја сматрам Ваљево великим и једним од најзначајних градова у Србији!

Све аутобуске линије функционишу без скраћења, на време смо почели, није било крупних проблема. Планирамо да обиђемо локалне сеоске путеве, који су подједнако важни као и градске улице. Препоручујем опрез суграђанима, нарочито у оним деловима дана када се ухвати лед. У Болници,  на Ортопедском одељењу је повећан број пријема услед падова, али није било већих последица.“

Грађевинско предузеће „Инграп омни“ је задужено за зимско одржавање улица, локалних путева, као и Дивчибара и спремно су дочекали снежне падавине у ваљевском крају.