Ускоро Савет за развој града Ваљева

Почетак » Ускоро Савет за развој града Ваљева » Вести » Ускоро Савет за развој града Ваљева
Иницијални састанак одржан у Градској кући био је увод за формирање Савета за развој града Ваљева, тела које би омогућило даље развијање града. Иницијатор овог скупа био је директор Дирекције за урбанизам, грађевинско земљиште, путеве и изградњу града Драган Јеремић.
 
Сви Ваљевци који су се том приликом окупили показали су изузетно велику заинтересованост за сва дешавања у граду и његов развој, али и спремност да у сваком погледу помогну развоју и даљем напретку града.
 
Састанку су присуствовали др Зоран Јокић, др Зоран Живковић, Петар Станојловић, Вигор Мајић, ДесимирТадић, Бора Радојичић, Милан Гајић, Иван Стојаковић, Станко Марковић, свештеник Драган Алексић и представници Дирекције за урбанизам, грађевинско земљиште, путеве и изградњу града.
 
Сви су се сложили да је идеја изузетно добра, и да је потребно формирање савета који ће координирати и давати смернице у даљем развоју града.
Састанак је завршен поруком да се наредни састанак одржи у року од две недеље, да се утврде начин и правила деловања рада савета.
 
 
 
 

Leave a Comment