Ваљевци на 35. Међународном сајму туризма у Београду

Почетак » Ваљевци на 35. Међународном сајму туризма у Београду » Вести » Ваљевци на 35. Међународном сајму туризма у Београду
Највећа сајамска манифестација код нас- 35. Међународни сајам туризма у Београду, који је завршен у недељу 24. фебруара, ове године угостила је преко 1.000 излагача из 45 земаља. Своју туристичку понуду на овом Сајму представило је и Ваљево. На штанду Туристичке организације Ваљева, поред промотивнног материјала града и околине, представљена је понуда туристичких агенција из Ваљева за предстојећу сезону, понуда приватног смештаја на Дивчибарама, села ваљевског краја, као и промотивни материјал активног одмора у нашем крају.
Другог дана Сајма, у петак, одржана је промоција ваљевског туризма. Посетиоци Сајма су могли на штанду ТО Ваљево да се ближе упознају са туристичким вредностима града и околине, пробају храну нашег краја које су спремиле вредне руке жена из Бранковине, фрапе од малине који најбоље праве у ХТД “Вујић“. Дуван чварци месаре „Корида“ су уједно били и позивница да буду гости на предстојећем „Фестивалу дуван чварака“, а „Ваљевска пивара“ је подсетила на чувено пиво које долази из Ваљева.
 
Нарочиту пажњу је привукао наступ џез бенда Јове Маљоковића, који је уједно и најбољи промотер ваљевског „Џез феста“. Власници приватног смештаја на Дивчибарама и у селима ваљевског краја су на лицу места могли да анимирају заинтересоване за одмор у нашем крају.
 
На сајму је први пут представљен нови план града са туристичком картом околине, који је уједно и најбољи водич кроз наш крај.
 
 
 

Leave a Comment