Ваљевци на Сајму органске производње

Почетак » Ваљевци на Сајму органске производње » Вести » Ваљевци на Сајму органске производње

На првој Међународној конференцији и трговинском сајму здраве, еколошке и органске произвиодње БИОПЛАНЕ Т, који се одржава на Златибору од 30. маја до 2. јуна, учествоваће и 13 излагача из нашег краја. То су „Подгорски”, „Дан“, „Био Вакос“, „Вујић Вода“, „Пчелињаци Пантић“ АПИ Херба терапија, „Агранела“, „Унимилер“, Пољопривредно газдинство „Мијатовић“, Пољопривредно газдинство „Змајчин“, „Апи фарм Радосављевић“, Пчелињак Ковачевић, Пчелињак Радовановић.

Наступ ваљевских фирми на овом Сајму, обезбедио је и финансијски подржао град Ваљево, како би велики број приватних фирми из нашег града, које се баве производњом и продајом здравих производа, био што боље представљен и промовисан, не само у нашој земљи, већ и шире. Осим трошкова закупа штанда и котизације, Град је обезбедио превоз производа и логистичку помоћ Одсека за локални економски развој.
 
До сада највећа мултимедијална манифестација међународног карактера БИОПЛАНЕТ, прилика је да се афирмишу и промовишу сви који подржавају органски концепт производње хране. Циљ манифестације је да покаже, информише, едукује и заинтересује све учеснике и посетиоце за здраве, природне, еколошке и органске производе, да се међусобно препознају и пословно подрже, како би се оформио значајан привредни потенцијал Републике Србије. На тај начин трасира се пут новим пословним могућностима и оживљавају сеоска газдинства, мала и средња предузећа и предузетници..
 
 
БИОПЛАНЕТ ће на једном месту окупити домаће и стране учеснике пословно заинтересоване за HEALTHY, NATURAL, ECO, BIO i ORGANIC концепт: истакнуте представнике науке, специјализоване произвођаче, дистрибутере, представнике водећих трговинских ланаца, угоститеље и куваре, туристичке организације, медије, маркетиншке стручњаке, представнике наших привредних и научно-образовних институција, представнике државне администрације и бројне посетиоце.
 
На простору око језера на Златибору, у оквиру 1500 квадратних метара сајамског простора, очекује се око 700 учесника конференције, више од 150 излагача и око 8 000 посетилаца.
 

 

Leave a Comment