Ваљевци на сјајан начин дочекали 2013. годину

Почетак » Ваљевци на сјајан начин дочекали 2013. годину » Вести » Ваљевци на сјајан начин дочекали 2013. годину

Дочек Нове године у Ваљеву памтиће се дуго по доброј атмосфери, сјајним извођачима и одличној музици. Између 12 и 15 хиљада људи дочекало је Нову 2013. годину на платоу испред Центра за културу у Ваљеву , уз звезде српске естрадне сцене Микија и Јелену Јевремовић, Ану Бекуту, Неверне бебе и Жељка Јоксимовића.

Градоначелник Ваљева Станко Терзић је свим суграђанима честитао Нову годину, уз жеље за добрим здрављем, личним и професионалним успесима.
 
Велики концерт је отворио Мики Јевремовић својим највећим хитовима, као и његова ћерка Јелена Јевремовић . Наступ Ане Бекуте одушевио је бројне посетиоце. Представник Србије на Песми Евровизије и један од најбољих певача у региону Жељко Јоксимовић увео је Ваљевце у Нову 2013. годину уз звуке једног од својих хитова “ Дођи сутра“ и уз прегршт добрих жеља упућених присутнима. Са крова Центра за културу Валева испаљен је велики ватромет.
 
Наступ групе Неверне бебе подигао је на ноге и младе и старе, који су по хладном времену играли до 2 сата после поноћи.
 
У Ваљево су у ноћи дочека дошли и бројни гости са стране, не само из околних општина већ и из свих делова Србије. Дочек Нове године у Ваљеву је прошао без већих инцидената.
 

 

Leave a Comment