Ваљево на 39. Међународном сајму туризма у Београду

Почетак » Ваљево на 39. Међународном сајму туризма у Београду » Актуелно » Ваљево на 39. Међународном сајму туризма у Београду

На Међународном сајму туризма, који се одржава од 23. до 26. фебруара на Београдском сајму, туристичку понуду ваљевског краја представиће Туристичка организација Ваљево.

Ове године на штанду ће своју понуду смештајних капацитета представити хотелијери са Дивчибара: хотел Хеба, вила Пламенац, хотел Дивчибаре. Поред угоститеља са Дивчибара, туристичка понуда ваљевског краја обухвата и туристичку понуду Осечине коју ће представљати ТО Подгорине.

Штанд Туристичке организације Ваљево ће бити смештен  у хали 4 Београдског сајма (штанд број 4031).

Међународни сајам туризма, који се одржава од 23. до 26. фебруара, заштитни је знак Београдског сајма и једна је од манифестација која ће „отворити“ овогодишњу сајамску сезону. У истом термину одржавају се још три сродне манифестације – 13. Међународни сајам хотелско-угоститељске опреме ХОРЕЦА, 8. Међународни сајам вина BEOWINE и 13. Сајам сувенира  „Посетите Србију“.

Под слоганом „Уживајте на време!“, у шест изложбених хала представиће се више од 1.100 излагача из 56 земаља – Грчке, Египта, Македоније, Црне Горе, Хрватске, Турске, Словеније, Бугарске, али и Индије, Мађарске, Туниса, Немачке… Први пут своје туристичке потенцијале представиће Национална туристичка агенција Кине, са седиштем у Будимпешти, а посетиоци ће имати прилику да упознају и регионе Руске Федерације. Овогодишњи учесници су најзначајније туристичке агенције, савези и организације, хотели, туристички центри, ваздухопловне компаније, међународни тур оператори.

Земља партнер 39. Сајма туризма је Црна Гора, дестинација која захваљујући географском положају и раскошној природи нуди разноврсне могућности за одмор и уживање.