Ваљево на сајму туризма

Почетак » Ваљево на сајму туризма » Вести » Ваљево на сајму туризма
У Београду је отворен 32. међународни сајам туризма, највећа туристичка манифестација у нашој земљи . Новоосновани кластер „Ваљево за вас“ представиће се на штанду Привредне коморе Београд, док ће се ЈП „Ваљево турист“ представити на свом штанду са својим промотивним материјалом.
Поред представљања града и околине, на штанду ће бити представљен активан одмор и ваљевске планине док ће на штанду Туристичке организације Србије бити представљени сувенири ваљевског краја у оквиру ВИ сајма сувенира ,,Посетите Србију“ .
Свих пет дана сајма ’’Ваљево за Вас’’ имаће промоције на свом штанду, али и на централном месту изложбеног простора Привредне коморе Београд.
Главна промоција Ваљева је данас. Припремљен је разноврсни, занимљив програм са циљем да привуче посетиоце и да прикаже најбоље што Ваљево има. У програму ће учествовати глумац Ненад Јездић, џез музичар Јован Маљоковић, гудачки квартет МИСС и глумац Љубивоје Бубе Марковић. Коктел са ваљевским специјалитетима на ВИП штанду организује ХТД ’’Вујић Дивчибаре’’.Осим централне промоције, “Ваљево за Вас“ имаће још неколико презентација на ВИП штанду ПК Београда. Ваљевске штандове на сајму туризма данас ће посетити и градоначелник Ваљева Зоран Јаковљевић.
Главни циљ првог сајамског појављивања институција, фирми и појединаца умрежених у удружење ’’Ваљево за Вас’’ јесте промоција Ваљева и околних места, али неће изостати ни конкретне понуде дестинација и догађаја. Осим бројног пропагандног материјала агенција и институција, специјално за сајам кластер ће припремити културно-туристички информатор ’’Зашто доћи у Ваљево?’’и симпатичне понуде за једнодневни боравак у Ваљеву за 15 и 25 евра, под слоганом ’’Сам свој тур-оператор’’. И на крају, ’’Ваљево за Вас’’ ће сасвим сигурно имати најнеобичнијег промотера – сви посетиоци ваљевског штанда моћи ће да се фотографишу са првим српским вампиром Савом Савановићем у природној величини и да добију фотографију електронском поштом!
 

Leave a Comment