Ваљево партнер Беочину у најбољем пројекту

Почетак » Ваљево партнер Беочину у најбољем пројекту » Вести » Ваљево партнер Беочину у најбољем пројекту
Стална конференција градова и општина (СКГО)-Савез градова и општина Србије у оквиру активности предвиђених програмом EXCHANGE 3, у периоду од 25.септембра до 1. децембра 2012.године, спровела је конкурс за избор најбољег пројекта реализованог у оквиру програма EXCHANGE 3 грант шеме у три категорије: Управљање на локалном нивоу (општински менаџмент, општинске финансије, социјалне услуге), Комуналне услуге (заштита животне средине, животно окружење) и Локални економски развој (просторно планирање и локални економски развој).
 
За најбоље примере реализованих пројеката у овим категоријама, између осталих изабран је и пројекат „Унапређење заштите животне средине кроз ефикасније управљање чврстим отпадом“ који је реализовала општина Беочин у партнерству са градом Ваљевом.
 
Иначе, на конкурс је пријављено 39 пројеката, а осим пројекта општине Беочин, најбољим су проглашени и пројекти града Крушевца (под називом „Контакт центар за рад са грађанима-бољи квалитет живота“) и општине Уб (пројекат под називом „Стварање услова за рурални развој општине Уб“). 
 

Leave a Comment