Ваљево у акцији Coca –Cole

Почетак » Ваљево у акцији Coca –Cole » Вести » Ваљево у акцији Coca –Cole
Град Ваљево је активно укључен у пројекат  Coca –Cole „Активна зона“, који је ова компанија покренула поводом обележавања 45 година производње Coca –Cole у Србији у сарадњи са NALED-ом, а уз подршку Министарства регионалног развоја и локалне самоуправе. Пројекат подразумева изградњу Фитнес центра на отвореном у градовима и општинама које ће након гласања на сајту или Facebook интернет страници имати највише гласова и бити међу првих 15 у категорији у којој је град Ваљево. У овом тренутку, наш Град по броју гласова заузима осмо место, али с обзиром на то да гласање траје до 1. августа 2013. године и да је релативно мала разлика у броју гласова између градова на ранг листи, Канцеларија за младе и Одељење за развој ових дана покренули су још интензивнију кампању у циљу промовисања акције која би требало да резултира изградњом Фитнес центра на отвореном.
 
„Пројекат се састоји од две фазе, у првој се гласа на сајту или Facebook страници, а друга фаза се односи на саму изградњу теретане на отвореном. Град Ваљево је свестан значаја овог пројекта и зато је и укључио и Канцеларију за младе. Уколико будемо били међу првих 15, што ће самим тим значити да ћемо добити теретану на отвореном, спровешћемо анкету на званичној интернет презентацији Града о локалцији за изградњу теретане. У оптицају је 15 потенцијалних локација и то: Насеље Сретена Дудића, Насеље Миливоја Бјелице, Насеље Милорада Павловића, игралиште на Петом пуку, Ново насеље код цркве, две локације у Нацељу Ослободиоци Ваљева, локација у Градцу код Интернационалног студија „Радован Мића Трнавац“, Спортски центар „Партизан“, игралиште на Баиру, Парк Пећина, стадион „Крушик“, угао Ђердапске улице и Улице Димитрија Туцовића, двориште Ваљевске гиназије, као и локација код Куле Ненадовића“, рекао је између осталог Стаменко Свитлица, начелник Одељења за локални развој, привреду и комуналне послове Градске управе на данашњој конференцији за новинаре на којој је промовисана акција Coca –Cole и на којој је упућен позив свим грађанима да гласају како би Ваљево било успешно у овом пројекту.
 
Тим поводом, активисти Канцеларије за младе организоваће од понедељка до краја гласања три пункта на Градском тргу, Тргу Живојина Мишића и Тргу Десанке Максимовић где ће на штандовима са лап-топовима грађани имати могућност да својим гласом обезбеде висок пласман за наш град. 
 
Иначе, предвиђено је да се Фитнес на отвореном састоји од десет справа (Moonwalk справе, Hip машине, Rowing справе, вратила, абдомен справе, развој и чучањ) смештених на простору површине 56 метара квадратних. Град Ваљево ће имати обавезу да обезбеди локацију, али и да припреми и бетонира парцелу.
 
Можете гласати на сајту или Facebook strani Coca-Cole:
 
Како бисте могли да гласате, први пут је потребно да се региструјете (уношењем корисничког имена и лозинке), а једна особа може да гласа једном дневно.
 
Ваљево је данас на 8.месту. Заједно можемо помоћи да се наш град што боље пласира у овом пројекту и добије Фитнес центар на отвореном!

Leave a Comment