Ваљевски електронски билтен

Почетак » Ваљевски електронски билтен » Вести » Ваљевски електронски билтен
Последња два месеца посетиоци градског сајта могу преузети и прочитати “Ваљево е-инфо“, интернет новине Града Ваљева. Објављена су два броја, мајски и јунски, а ових дана у припреми је и јулски број. Циљ покретања оваквог информативног гласила јесте афирмација Ваљева као града отвореног за сарадњу, размену искустава и учешће у пројектима, уз представљање специфичности Ваљева и домете у појединим областима.
 
“Ваљево е-инфо“ шаље се електронском поштом партнерским градовима, међународним организацијама у Србији, амбасадама, министарствима и републичким агенцијама, Ваљевцима ван Ваљева итд. Текстови у последњем броју посвећени су изради Визије Ваљева, градској слави, посети израелског амбасадора, сарадњи са Приевидзом, Ситардом, Велењем и Сомбором, Фондацији за младе таленте, Сајму оптимизма и другим темама.
 
Интернет гласило града Ваљева припремају и уређују Одсек за информисање и протокол и агенција за односе са јавношћу “Приступ“. Компјутерску припрему ради Душко Милошевић из Одсека за информатику и комуникације Градске управе.
У петак 7. августа, поводом почетка Тешњарских вечери, биће објављен и други број штампаног информатора Града Ваљева у којем ће се наћи и нацрт текста “Визија Ваљева 2020“, како би се што више грађана укључило у припрему овог значајног стратешког документа за наш град.
 
 

Leave a Comment