Ваљеву одобрено пет милиона динара

Почетак » Ваљеву одобрено пет милиона динара » Вести » Ваљеву одобрено пет милиона динара
Град Ваљево – градске управе су конкурисале код Министарства за државну управу и локалну самоуправу за добијање средстава која се деле од примања буџета Републике Србије од игара на срећу и то за умрежавање матичних канцеларија и за техничко опремање хола у згради. Град Ваљево је добио пет милиона динара из Фонда од игара на срећу за ова два пројекта, а реализација ће почети за неких десет до петнаест дана, када Министарство пребаци средства.
 
“То значи да ће у наредном периоду у свим месним канцеларијама које се налазе на територији града Ваљева, ван градске зоне бити спроведен поступак умрежавања, што ће битно допринети побољшању неких услуга за наше грађане, а то значи да ће у месним канцеларијама као што су Поћута, Бранковина и друге , грађанин моћи да дође и да уколико је рођен у Београду или неком другом месту добије извод, тако да неће морати да долази у градску управу“ рекла је начелница за друштвене делатности, финансије, имовинске и инспекцијске послове Јелица Стојановић..
 
Пројектом умрежавања биће обухваћено око 16 месних канцеларија у јединствену базу података, што ће за грађане значити да ће на једноставнији начин моћи да добију лична документа.
 

Leave a Comment