Више од 50 грађана разговарало са замеником градоначелника, а за пријем код градоначелника до сада се пријавило преко 150 грађана

Почетак » Више од 50 грађана разговарало са замеником градоначелника, а за пријем код градоначелника до сада се пријавило преко 150 грађана » Актуелно » Више од 50 грађана разговарало са замеником градоначелника, а за пријем код градоначелника до сада се пријавило преко 150 грађана

Заменик градоначелника града Ваљева мр Драган Јеремић, на пријему организованом синоћ од 18.00 часова у Градској кући, разговарао је са више од 50 грађана из ваљевског краја. Проблеми запошљавања, добијања грађевинских дозвола, нерешена питања у вези санације клизишта, канализационе мреже,  асфалтирања путева и улица, предлози за реализацију нових пројеката, као и бројни комунални, инфраструктурни, здравствени и лични проблеми, биле су теме разговора заменика градоначелника са грађанима.

„Кроз ове разговоре се види колико ми у Ваљеву имамо проблема и колико има тога што морамо заједно решавати на много бржи начин и ефикаснији. Скоро 90% тих проблема је решиво, али је врло тешко изаћи у сусрет грађанима који траже посао, а имају скромне квалификације. Имао сам сјајан разговор са момцима из Истраживача и они ће до краја августа да направе резиме шта је урађено у оквиру њиховог пројекта „101 проблем“, шта је отклоњено и шта је још остало да се уради. Пријеми грађана имају ефекта, а сада ће и градоначелник примати грађане, што у претходном мандату није био случај, тако да ће грађани имати прилику да дођу код нас и укажу на проблеме“, оценио је заменик градоначелника Јеремић након пријема грађана.

Градоначелник Ваљева др Слободан Гвозденовић разговараће са грађанима у петак 29. јула, у Градској кући од 17.00 часова. За разговор код градоначелника, до данас се пријавило преко 150 наших суграђана.

Како би у личном контакту имали могућност да стекну увид у бројне проблеме са којима се грађани Ваљева саочавају, уз ангажовање надлежних градских органа и служби које ће проблеме грађана решавати у најскоријем року, градоначелник и његов заменик ће убудуће једном месечно разговарати са нашим суграђанима.