Визуелни идентитет JAZZ FEST-а

Почетак » Визуелни идентитет JAZZ FEST-а » Вести » Визуелни идентитет JAZZ FEST-а
Решење младог аутора Милана Хрњазовића је проглашено најбољим на конкурсу за израду визуелног идентитета 25. Jazz fest-а у Ваљеву. На конкурс се пријавило чак једанаест аутора, што на најбољи начин указује на то да постоји свест о значају овог фестивала, али и на то да су сви учесници, свако из свог угла, исказали умеће на ову тему, што је доказ да им је у довољној мери привукла пажњу.
 
Иако је конкурсни материјал донекле технички ограничавао учеснике, њихови радови су показали оригиналност и маштовитост, па је Савет Џез фестивала  заједно са стручним консултантима из ове области, имао тежак задатак да се определи само за један рад. Награђеном аутору, Милану Хрњазовићу припала је новачана награда у бруто износу од 500 евра.

 
Организатори конкурса упутили су честитку Хрњазовићу , захваљујући се свим учесницима, уз оцену да ће сви они и убудуће креативним идејним решењима подржавати овај градски музички фестивал, негујући традицију и чинећи га још популарнијим и пријемчивијим посебно за генерације чије време тек долази.
 

Leave a Comment