За адаптацију нове пословне зграде ЈКП “Видрак” 22 милиона динара

Почетак » За адаптацију нове пословне зграде ЈКП “Видрак” 22 милиона динара » Вести » За адаптацију нове пословне зграде ЈКП “Видрак” 22 милиона динара
ЈКП “Видрак” из Ваљева почео је са радом у новим просторијама. У реконструкцију и адаптацију зграде, која је започела 14. јуна и завршена до 10. септмебра, уложено је 22 милиона динара. Стара “Видракова” зграда изграђена је пре 100 година и била јој је неопходна адаптација, јер су запослени у овом комуналном предузећу радили у изузетно лошим условима.
 
Након реконструкције зграде, на располагању је 851 м2 пословног простора, уређен по свим потребним стандардима. Уређене су и просторије за пресвлачење и хигијену запослених који раде на одржавању чистоће у граду, одржавању градског зеленила, у служби зоохигијене и на наплати паркинга.
 
На овај начин су створени врхунски услови за рад и боравак запослених на овим захтевним радним местима. Радници у ЈКП “Видрак” највећи део свог радног дана проводе напољу у тешким условима, нарочито по лошем времену, па ће уређење простора највише допринети њима, јер ће од сада радити у хуманијим условима.
 
 

Leave a Comment