За три недеље уклоњено 570 кубних метара смећа

Почетак » За три недеље уклоњено 570 кубних метара смећа » Вести » За три недеље уклоњено 570 кубних метара смећа
ЈКП „Видрак“ наставило је пролећно уређење града и за три недеље уклоњено је 570 кубних метара смећа. Пред Ускршње празнике чишћен је путни правац Ваљево-Лозница, а започето је и уређење пута ка Белом Пољу. У чишћењу су учествовали и штићеници Казнено-поправног завода који су уклонили 40 кубних метара смећа.“План је да се и даље настави чишћење на овим локацијама, јер је остало још доста отпада, а да се потом постави контејнер. Уколико временски услови дозволе, наставићемо у суботу чишћење путног правца Ваљево-Бајина Башта и корита реке Јабланице“, најавио је в.д. директора ЈКП „Видрак“ Ђорђе Милановић.
 
У акцију уређења града укључило се и предузеће „Инграпомни“ које је механизацијом очистило пружно земљиште од надвожњака у Кнез Михаиловој улици до ресторана Тадића млин. Осим чишћења корова, очишћени су и ивичњаци. 
 
Акција уклањања кабастог отпада биће настављена и овог викенда у Насељу ослободиоци Ваљева, Новом насељу и Горићу. Планирано је да контејнери за прикупљање половне одеће и обуће за социјално угрожене суграђане буду постављени у Насељу ослободици Ваљева преко пута апотеке „Вега“ и код улаза број 17.
 

Leave a Comment