„Забавна олимпијада“ у оквиру „Дечје недеље“

Почетак » „Забавна олимпијада“ у оквиру „Дечје недеље“ » Вести » „Забавна олимпијада“ у оквиру „Дечје недеље“
Победници „Забавне олимпијаде“ која је данас одржана у Хали спортова, у оквиру „Дечје недеље“ су ученици О.Ш. „Нада Пурић“. Друго место су заузели ученици из О.Ш. „Андра Савчић“, а треће место из О.Ш. „Владика Николај“. Овај резултат је, међутим, био у другом плану у односу на дивну атмосферу која је владала у Хали спортова током ових игара без граница, које су окупиле све основце нижих разреда из ваљевских школа, осим Прве основне школе.
 
Бројне дечје игре преточене су у спортске дисциплине, попут провлачења кроз обруч, скакања у џаку и сл. Ватрено навијање, такмичарски дух, игра, песма и осмеси, обележили су ово сјајно дружење у оквиру „Дечје недеље“.
У суботу 6. октобра 2012. године, са почетком у 10.00 часова, на кеју Колубаре биће одржана „Трка за срећније детињство“. Организатори трке су Предшколска установа „Милица Ножица“ и Црвени крст Ваљево.
 
Спортске активности током „Дечје недеље“ биле су бројне и разноврсне и окупиле су на стотине ученика, чиме је остварен један од најважнијих циљева ове манифестације, а то је промоција здравих стилова живота и дружење.
 
 

Leave a Comment