Захвалност на сарадњи

Почетак » Захвалност на сарадњи » Вести » Захвалност на сарадњи
Конзуларно одељење Амбасаде Републике Србије у Вашингтону изразило је захвалност градоначелнику Ваљева Зорану Јаковљевићу на сарадњи коју је Амбасада остварила са Матичном службом Града Ваљева.
 
Приликом уписа мал. Опсеница Тине у Матичне књиге Републике Србије, Град Ваљево је, поштујући прописе о процедури уписа, након извршеног уписа посредством Амбасаде доставио странкама у иностранству одговарајуће обавештење, као и прву копију извода.
 
Желим да нагласим да је адекватна примена прописаних процедура и ефикасност у поступању посебно значајна нашим људима у иностранству, којима је отежано комуницирање са државним органима у Републици Србији. Пракса Града Ваљева директно доприноси подизању угледа државе Србије и њене администрације пред нашим грађанима у иностранству и унапређује свакодневну комуникацију Амбасаде са српском заједницом у САД“ – изјавио је Милан Варадиновић, Конзул Амбасаде Републике Србије у Вашингтону.
 
Конзул се нада да ће заједничким радом убудуће бити настављена успешна сарадња, а све у циљу очувања и промовисања вредности и културе српског народа.
 

Leave a Comment