Заменик градоначелника посетио фабрику „Golden Lady“

Почетак » Заменик градоначелника посетио фабрику „Golden Lady“ » Актуелно » Заменик градоначелника посетио фабрику „Golden Lady“

Заменик градоначелника мр Драган Јеремић је посетио данас фабрику за производњу  женских чарапа и рубља „ Golden Lady “ у Белошевцу и том приликом се састао са председником и оснивачем те компаније г. Нерино Грасијем, као и директорима Давидом Грасијем и Албертом Грасијем. Заменик градоначелника је том приликом истакао да је циљ новог руководства унапређење пословне климе у Ваљеву и грађење партнерског односа са компанијама. Указао је на значај сагледавања тренутне ситуације у пословању компаније „Golden Lady“, спознаје будућих планова и интензивирања сарадње кроз квалитетније и непосредне контакте Града и представника те компаније.

Нерино Граси је похвалио спремност новог руководства на дијалог и поручио да Град може да рачуна на њихову пуну подршку и сарадњу у будућности. Упознао саговорника са пословањем компаније као и  плановима за будуће инвестирање. Истакао је да ваљевска фабрика има стабилну производњу, као и да је тренутно запослено око 1000 радника. Најавио је и могућност проширења производње у наредном периоду што би довело до новог запошљавања. Политика компаније „Golden Lady “ је усмерена на стално улагање у модернизацију и усавршавање технологије што најбоље осликава процес производње чарапа у овој фабрици који је јединствен у Србији и који такође укључује сопствену производњу конца. Обавестио је о новој ивестицији компаније „Golden Lady“ у фабруку за пречишћавање вода и замолио за помоћ Града у решавању инфраструктурних проблема- путном прилазу. Заменик градоначелника је истакао да је у и интересу Града да се саобраћајнице среде и саобраћајна комуникација побољша, што ће допринети олакшању пословања свим привредницима на том простору.