Завршена реконструкција Улице Јакова Ненадовића

Почетак » Завршена реконструкција Улице Јакова Ненадовића » Вести » Завршена реконструкција Улице Јакова Ненадовића
Реконструкција 700 метара Улице Јакова Ненадовића је завршена. Осим асфалтирања улице, урађена је кишна канализација, која је годинама представљала велики проблем, због лошег одводњавања након падавина. Тренутно се раде завршни радови на тротоарима и попраке шахти. Радови на реконструкцији Улице Јакова Ненадовића су трајали 35 дана и обаљени су у року.
 
Радове на овој важној градској улици данас су обишли народни посланик Ђорђе Милићевић, као и представници града Ваљева и градске Дирекције. Они су разговарали и са становницима овог дела града и саслушали њихове сугестије, а поједине примедбе су прихваћене и наложено је да се исправе сви пропусти у раду извођача. У току је отклањање примећених пропуста, попут нивелације асфалта са шахтама. Уговорена вредност радова је 27 милиона динара са ПДВ-ом, а извођач је предузеће „Инграп омни“.
 
„Градска Дирекција ускоро расписује нови тендер за реконструкцију још 100 метара ове улице, вредности четири милиона динара. План је да се идуће године, уколико средства дозволе, заврши реконструкција комплетне улице, дужине 1500 метара“, рекао је Милан Трифуновић, помоћник директора за комунални и технички сектор у градској Дирекцији.

 

Leave a Comment