Завршени Дани дечјег руског филма

Почетак » Завршени Дани дечјег руског филма » Вести » Завршени Дани дечјег руског филма

 

Фестивал  “Дани дечјег руског филма у Србији „Ваљево 2013″ (Бајке детињства)“ завршен је у суботу, уз пригодну свечаност на којој су организатори Фестивала поделили захвалнице свима који су помогли у реализацији програма.
 
Директор и заменик директора  Фестивала Филип Кудрашов и Сергеј Маризин су се захвалили најпре Граду Ваљеву, као главном покровитељу „Дана дечјег руског филма“.
 
Заменик градоначелника Витомир Митровић се захвалио што су партнери из Русије препознали Ваљево као место где ће први пут на овим просторима организовати смотру анимираних и играних филмова, који за циљ имају да приближе културу Русије српској деци и омладини.
„Надамо се да је ово први корак у сарадњи са пријатељима из Русије и да ћемо наставити да размењујемо знања и искуства и у другим областима“, рекао је заменик градоначелника Витормир Митровић.
 
Представници Фестивала су се захвалили представницима ваљевских институција и установа и приватним предузетницима који су помогли у реализацији „Дана дечјег руског филма“.

 

Leave a Comment