Промоција “Визије града Ваљева 2020“ за Тешњарске вечери

Почетак » Промоција “Визије града Ваљева 2020“ за Тешњарске вечери » Вести » Промоција “Визије града Ваљева 2020“ за Тешњарске вечери
Позивамо вас да данас, понедељак 10. август у 19. 30 сати на пулту Града Ваљева на Тргу Живојина Мишића забележите атмосферу и узмете изјаве од чланова Пројектног тима, који од суботе Ваљевцима деле текст Нацрта Визије.

 
 
Наиме, Пројектни тим за израду Визије града Ваљева започео је кампању за популаризацију и прикупљање што више предлога и мишљења грађана пре припреме коначног текста документа. Тим поводом на пулту који је постављен на Тргу Живојина Мишића, у суботу и недељу чланови Пројектног тима су делили Нацрт Визије и разговарали са грађанима.
 
Грађани, а нарочито Ваљевци млађе генерације, показали су велико интересовање за Нацрт Визије града и обећали да ће се својим размишљањима и коментарима укључити у процес израде коначног изгледа овог документа.
 
Текст Визије убачен је као додатак у Информатор града Ваљева који је објављен у петак и чија је дистрибуција почела на Тешњарским вечерима. Пре тога, текст Нацрта Визије је објављен у Напреду и постављен на градски сајт. Уследиће и друге промотивне акције, а јавна расправа биће одржана 10. септембра.
 
Предлози и коментари за Визију могу се доставити преко званичне интернет презентације Града Ваљева www.valjevo.rs, електронском поштом на адресу: [email protected] , писмом на адресу „Град Ваљево, Карађорђева 64, 14000 Ваљево“, са напоменом „За визију града“, предајом писаног поднеска на писарници Градске управе Ваљево, са назнаком „За визију града“.
 
 
 
Подели на друштвеним мрежама...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Comment